top of page

Waarom kiezen voor Bexco Green

Waarom kiezen voor Bexco Green kunstgras?

Er zijn heel veel redenen om voor kunstgras te kiezen. Het blijft altijd mooi groen, het is praktisch, nauwelijks te onderscheiden van echt gras, gemakkelijk, multifunctioneel, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, enz…
Bexco Green is gespecialiseerd in kunstgras voor tuinen, dakterrassen, speel- en sportveldjes en private puttinggreens. We bieden vrijblijvend deskundig advies, hierbij kan u rekenen op regionale, vakkundige tuinmannen! Bovendien biedt Bexco Green een breed scala aan kunstgras voor elk budget.

Onderhoudsvriendelijk

Kunstgras vergt een minimum aan onderhoud! Kunstgras onderhouden gaat gemakkelijk en snel d.m.v. opborstelen. Regelmatig opborstelen met een harde bezem is gewenst om vervuiling tegen te gaan, maar ook om de vezel opnieuw rechtop te zetten. Indien er zand is ingestrooid, wordt dit opnieuw tegen de vezel aangeveegd. Hoe vaak het kunstgras dient te worden opgeborsteld wordt hoofdzakelijk bepaald door de intensiteit van het gebruik en het type gras. 

1

Natuurlijke uitstraling

Een realistisch ogend gazon met een superzacht gevoel voor een natuurlijke uitstraling, dat is waar Bexco Green kunstgras voor staat! Het hele jaar door een frisgroene tuin, vrij van klaver, mos, onkruid en zonder verkleurde, dorre plekken. Door het ruime kleurenpalet die aan elke grassoort werd toegevoegd, zoals bruintinten, gekrulde vezels en een goede mix van lichte en donkere tinten groen, is het kunstgras haast niet van natuurlijk gras te onderscheiden!  

2

Milieuvriendelijk

Bexco Green houdt van het milieu! Gedaan met grondwatervervuilling door chemische meststoffen en pesticiden. Gedaan met het onnodig verspillen van kostbaar drinkwater om te sproeien. Geen uitlaatgassen, benzine en lawaai meer van grasmaaiers, die een behoorlijke tol eisen op het milieu. Bovendien is Bexco Green kunstgras vrij van lood en cadmium en volledig recycleerbaar. 

3

Veelzijdig

Kunstgras alleen voor je tuin? Nee hoor, de mogelijke toepassingen van kunstgras gaan verder, want ook rondom het zwembad, op het balkon en dakterras kan je prachtig kunstgras voorzien. Kunstgras wordt ook steeds vaker als creatieve oplossing voor indoor toepassingen ingezet, zoals muurbekleding of als vloerbedekking. Bovendien is kunstgras, in combinatie met shockpads, een ideale oplossing als valveilige ondergrond. 

4

Kostenbesparend

Besparing op water (sproeien), meststoffen, pesticides, periodieke vernieuwing gras en bijzaaien, aankoop en onderhoud van alle tuinmachines en een aanzienlijke daling van de containerpark kosten!

5

Bexco Green kunstgras heeft een lange levensduur en een hoge UV bescherming. Bovendien is het bestand tegen chloorwater uit zwembaden en ontlasting van honden en katten. Het is uiterst slijtvast, zelfs bij intensief gebruik door spelende kinderen of huisdieren.

6

Duurzaam en slijtvast
bottom of page