top of page

Bexco Green benodigdheden

Shockpad + kunstgras.jpg

SHOCKPAD

De shockpads in combinatie met ons kunstgras zijn een garantie voor veilig en verantwoord sporten en spelen. Shockpads voorzien een perfecte schokabsorptie in combinatie met lage deformatie. Ze zijn milieuvriendelijk, duurzaam en kenmerken zich door uitstekende drainage, hoge stabiliteit en langdurige slijtvastheid. De shockpads zijn voorzien van expansiesleuven. Hierdoor wordt regenwater snel en efficiënt geëvacueerd. De zachtheid verhoogt het sport- en loopcomfort bij plaatsing onder kunstgras. De shockpads worden onderling met elkaar verbonden d.m.v. speciale tape.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

EUG_Safepad_35 (2).jpg

SAFETY-PAD

De safety-pad is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar spelplezier, schokabsorptie en veiligheid centraal staan. Ideaal voor uw multisportterrein in combinatie met onze multiplay 15 of 24. De safety-pad zorgt voor een uitstekende drainage, hoogwaardige stabiliteit en de gewenste valdemping. Hij is namelijk verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes die uitmuntende HIC waardes weergeven.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Invulzand
9.50€/stuk

INVULZAND

Inzanden wordt aanbevolen om extra stabiliteit van de vezels te voorzien. Dit invulzand wordt over het kunstgras gestrooid en in geborsteld.

Het zorgt ervoor dat de vezels mooi rechtop komen en blijven. Het gedroogde kwartszand heeft een speciale kleine ronde korrel, deze zorgt ervoor dat de vezels niet beschadigen. Wordt geleverd in zakken van 25kg. Afhankelijk van het kunstgras is 5 – 15kg per m² invulzand nodig.

Lijm
11.95€/stuk

LIJM

Snel drogende (1,5 uur) lijm voor het verlijmen van kunstgras aan lijmband of beton. Een betrouwbare hechting waarbij u snel weer verder kunt werken.

Omdat het een 1-component polyurethaanlijm is (met activering door vocht in de omgevingslucht) moet de houdbaarheid goed in de gaten worden gehouden.De cartridge bevat 310 ml

Lijmband
22.50€/rol

LIJMBAND

Lijmband voor kunstgras. Stevige kunststof band om twee stukken kunstgras aan de onderkant met elkaar te verbinden. Is niet zelfklevend! Het dient gebruikt te worden in combinatie met lijm uit de kitspuit. Leverbaar op rollen van 25 cm breed en 25 lopende meter.

Zelfklevende lijmband
43.95€/rol

ZELFKLEVENDE LIJMBAND

Deze tape is aan 1 zijde klevend, weersbestendig

en wordt gebruikt om de kunstgrasmatten aan

elkaar te verlijmen.

Het gemak bij deze zelfklevende lijmband is dat

je geen andere lijmkit meer nodig hebt.

Leverbaar op rollen van 12cm breed en 10 

lopende meter.

Grondpinnen
1.10€/stuk

GRONDPINNEN U-GEPUNT

 

Met de u-gepunte grondpinnen wordt het kunstgras vastgezet in de grond zodat het niet kan opwaaien of verschuiven.

We adviseren om de grondpinnen om de 80 cm van de buitenzijde van het kunstgras te plaatsen.

Deze dienen niet gebruikt te worden bij een stabilisé onderbouw.

De grondpinnen zijn 40cm lang en zitten verpakt in een doos per 250 stuks (ook los verkrijgbaar)

Drukverdeeldoek

DRUKVERDEELDOEK

Dit doek wordt geplaatst tussen het gras en de ondergrond. Het ongeweven drukverdeeldoek is een kunststof doek dat fungeert als drukverdeler bij belasting van het kunstgras. Een ondergrond van zand onder het gras blijft instabiel. Bij puntbelasting zoals hakken en stoelpoten, kunnen er oneffenheden ontstaan in de ondergrond. Door gebruik van het doek wordt de druk beter verdeeld. Onkruid kan eveneens niet door het doek waardoor uw kunstgras zodoende hiervan gevrijwaard wordt. 2m of 4m breedte x 50m lengte

1.95€/m²
Grondpinnen
9.95€/m²

NOPPENVLIES

Stevige kunststofdoek met noppenstructuur om onder het kunstgras te leggen op harde ondergrond. Speciaal voor op de tegels te plaatsen. Bijvoorbeeld voor in de tuin op tegels, op een terras of balkon.Noppen zorgen eveneens voor extra hechting en drainage.

Leverbaar op rollen van 2m breed en 25 lopende meter.

ECO_edited.png
2,80€/st

KUNSTSTOF PIKET 38 CM

Deze ecologische paaltjes worden om de meter en in elke hoek van het kunstgrasoppervlak geïnstalleerd in de onderbouw.
Hierop kan het kunstgras en de drukverdeeldoek bevestigd worden. Het voordeel van deze paaltjes is dat deze gemaakt zijn uit kunststof. Deze zullen dus niet bedreven. Deze kans is namelijk groter bij gebruik van houten paaltjes.

bottom of page