top of page

Aquiles werpt met

BeXco Green een groenere kijk op uw gazon

Waarom kiezen voor Bexco Green kunstgras?

BeXco Green is de handelsnaam waaronder Aquiles haar kunstgrasproducten verdeelt. 

Aquiles is sedert 1968 wereldwijd een gevestigde waarde als leverancier van rubber- en kunstgrasproducten.

Als verdeler van kunstgras weten we hoe belangrijk een groene tuin of speelzone is om zowel groot als klein uit te nodigen om buiten te genieten! En daarom kijken wij door de ogen van de klant, met hun project, groot of klein, op de eerste plaats!

Wie zijn we?

Als toonaangevend bedrijf, is Aquiles een snel groeiende speler met de focus op totaalconcept! Door een synergie tussen 3 fantastische merken, BeXco Green, BeXco Rubber en BeXco Play willen wij u, onze klant, tegemoet komen aan uw specifieke noden om elk project tot een succesverhaal uit te bouwen. Met onze jarenlange ervaring en constante innovaties staan we u graag bij met het zoeken naar de geschikte oplossing voor elk project! 

Missie & Visie

Bexco Green zet uw project op de eerste plaats!

​Voor wíe willen we ons 100% inzetten? Wie staan we van harte met raad & daad bij?

Voor wie zetten we telkens ons beste beentje voor... 
Waar willen we sterk in zijn en hoe willen we ons onderscheiden?

De antwoorden op al deze vragen hebben we gegroepeerd in onze MISSIE & VISIE.
Deze missie is de koers die ons stuurt in alles wat we ondernemen.

 

Geïnspireerd door scholen, architecten, aannemers, tuinmannen,... ontwikkelt, verdeelt en adviseert Aquiles dankzij haar eigenzinnige en doelgerichte aanpak uitsluitend veilige, groene en duurzame oplossingen voor zowel valdempende rubberen vloersystemen, als groene kunstgraszones, zowel uw tuin, als voor sportieve en recreatieve speelzones! 

Waarden

Elke dag bouwen we met een gemotiveerd en enthousiast team aan de verdere groei van Aquiles. Dat doen we met veel geestdrift, kennis en respect voor onze opdrachtgevers. Differentiatie, specialisatie en advies zijn onze troeven op het gebied van rubber- en kunstgrastoepassingen. 


Onze motivatie berust op de toenemende vraag naar rubber- en kunstgrastoepassingen in scholen, sportaccommodaties en recreatie waarbij een groenere omgeving en veiligheid het centrale thema vormen.​

WIE ZIJN WE

rubber-aquiles-Rolf-Verhaeg.jpg

Rolf Verhaeghe

Elise.jpg

Elise De Kempe

Alae B.jpg

Alae Bousellam

bottom of page